Stempelplaatjes

Bedrijfsstempels.nl heeft verschillende manier om uw stempel te behouden en deze te hergebruiken wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Wat u dan nodig heeft zijn 2 verschillende producten namelijk.

Tekstplaatjes

Inktkussentjes

Deze beiden producten zijn nodig om tot een mooie nieuwe stempel afdruk te komen. Bij Bedrijfsstempels.nl kunt u deze beiden producten zeer eenvoudig bestellen. Bij het hoofdstuk stempelplaatjes staan alle merken en type plaatjes die wij in ons assortiment staan. Staat er een type niet bij, dan kunt u ons hierover altijd contacten door een e-mail te sturen.

Ook kunt u een nieuwe inktkussentje bestellen. Het kan zijn dat ook hier het juiste kussentje niet bij staat, wij hebben hiervoor dan toch een oplossing. Het beste is dan een flesje inkt van 25 ml te bestellen. Meestal is dit ook nog voordeliger. Deze kan je dan gebruiken om het oude kussentje te beinkten en zo toch een mooie afdruk te krijgen.

Via de onderstaande 2 linkjes komt u rechtstreeks bij de stempelplaatjes en kussentjes terecht. als de juiste kleur er niet tussen staat horen wij het graag. Wij kunnen namelijk verschillende andere inkten mengen.

Stempelplaatjes

Inktkussentjes